Ny leilighet!

Nå skal vi på kino, men først kan jeg legge ut litt bilder fra leiligheten! Den består av ni soverom, hvor jeg og Torjan har fått et stort dobbeltrom sammen. Alle åtte som dro sammen fikk plass her, og det bor en nordmann her fra før, i tillegg til en 45-årig austalier.

Utenfor huset er et svømmebasseng, så vi fikk viljen vår! I tillegg har vi en stor gassgrill, som blir innviet i morgen. Huset er over to etasjer, med to stuer, to kjøkken, to bad, spisestue, vaskerom osv.

Ulempen er at det ligger litt utenfor byen, men 15 min med buss til sentrum kan vi venne oss til. Idag tok vi også turen til nærmeste nærbutikk halvtime spasertur unna. Rema og kiwi på hvert hjørne er det ikke snakk om her, her er det planlagt storhandel på supermarked som gjelder.

Stua i andre etasje, bakover kommer man rommet vårt, dørene til venstre er to av de andre rommene. Legg merke til zebrateppet! Lenger inn kommer man til kjøkken, bad, balkong osv...

Kjøkkenet i andre etasje, en kjempestor ovn, et kjempestort kjøleskap, stort og lyst rom! Og vi må venne oss til gassovn, det er litt skremmende i starten...

Stue/kjøkken i første etasje, litt trangere enn oppe. I gangen er fem av rommene, og vaskerom.

Og det beryktede svømmebassenget! Vannet er salt, og hver dag blir det automatisk renset. Det er litt kaldt å bade i øyeblikket, men i morgen er det meldt 23 grader, så spørs om de barske nordmennene skal ta seg et bad!

Lagt inn avTherese kl. 18:16  

3 kommentarer:

Handimann sa... 12. juli 2009 kl. 23:45  

Dette ser jo bra ut! Dere åtte kjenner jo hverandre, men med så mange må en være strukturert med rydding, kjøkkentjeneste etc. Går sikkert bra.

Hilsen Tom

metterommerlandet sa... 14. juli 2009 kl. 19:28  

Åssen er han australieren a? hehe.. Så fint dere har det! :D
kommer bilder av leiligheten vår på min blogg, metterommerlandet.blogspot.com, så anbefaler dere å ta en titt. hoho

Piiiz!

- Mette

Anonym sa... 14. juli 2009 kl. 20:30  

Heihei Torjan og hans kjære:)
høres ut som dere har da kjekt so langt.. stilig basseng, so kult at dere blogger turen (skule året) dekans...
Må kosa deko masse masse:)

-EmmaTherese-

Legg inn en kommentar