Skolestart og basket


Nå har vi begynt vår andre uke på skolen, og fagene virker så langt veldig spennende. Det kommer til å bli mye å jobbe med, i det ene faget har vi fått et oppdrag fra en bedrift, så skolen virker veldig seriøs. Og det er en god ting! Timeplanen er også satt opp, og den er ganske overkommelig. På QUt er det kun 1-2 timer forelesning i hvert fag, og 2-3 timer lab, så vi må regne med å jobbe mye med fagene på egenhånd. Campusene har også blitt litt mindre etter hvert som vi har blitt mer kjent med de...

Vi har ikke sightet så mye rundt i byen vår, i fare for å gå lei alt for fort :p Dessuten går pengene fort om vi skal være med på alt, allerede har vi vært på kino fire ganger. På vår tredje uke i Australia har det ikke regnet en gang, og det har vært pluss/minus 19 grader hver dag. I skyggen er det ganske kaldt, men sola er så sterk her nede så det varmer godt i solsiden. Derfor har vi prøvd å ikke sitte alt for mye inne, selv om gutta i huset har satt opp lan og koser seg med strategispill...

Skolen har en klatregruppe som vi (iallfall jeg) vurderer å joine. På lørdag var det gratisklatring, og vi benyttet oss lett av det! Den lokale klatreveggen er utendørs, på klippene ved Kangaroo Point. Ganske friskt å bare ha uteklatring, men det var virkelig gøy! Gloheitt i klatreveggen, og utsikten fra klatreveggen rett til elva foran Brisbane sentrum var fantastisk! Vi kom litt sent og fikk bare prøvd en gang hver, men bare den lille turen gav meg såre fingertupper og sug etter mer.

Bilde tatt fra http://www.qutcliffhangers.com


Torjan i veggen!



Ellers benytter vi parken i området til å spille basket, og lese bok og jogge for de som ikke vil spille (meg igjen :p ).




Av den kollektive trafikken i Brisbane er ferga et godt tilbud! Brisbane skyline fra ferga.

Og selv om vi ikke har bevis, så har vi tatt det aller første badet i svømmebassenget vårt! Det måtte jo til på den varmeste dagen hittil, hele 25 grader i lufta, men vannet holdt seg ikke på samme temperatur. kort sagt ble det bare å hoppe uti og hoppe opp igjen, og jeg kan tippe på at vannet ikke holdt mer enn 13 grader.

Neste gang skal vi fotografere!

- Therese

Lagt inn avTherese kl. 18:19  

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar