Vi er i paradis!


Sommerferien i Norge gikk temmelig raskt, siste rest ble ordnet i siste liten, men så har vi også prøvd å kose oss. Det var deilig, men også litt vemodig, å forlate Grimstad, og flytte hjem til mor igjen. De siste ukene gikk med på å ordne og fikse, flytte og rydde, og stort sett pakke. Til slutt fikk vi pakket ned 15 kg hovedbaggasje, og 7 kg håndbaggasje, akkurat nok til å overleve et helt år! Squashracetene ble imidlertid satt igjen, og vi regner med å måtte kjøpe litt klær når vi har bosatt oss, men overraskende mye får plass på 15 kilo.Heldigvis fikk vi opplevd den norske sommeren på sitt aller beste før vi dro. I en sammenhengende uke var det ca 30 grader og sol, og vi fylte dagene med å bade i friskt vann, grille på stranden, kose oss på rekekveld med gode venner, og pilse i solnedgangen. Vi fikk et tårevått farvel med venner og familie, og har fylt opp kamera med mange gode minner å ta med oss på reisen.

Etter et og et halvt reisedøgn, var vi fremme i Bali, Indonesia. Da var det godt å strekke på leggene etter siste flyreise hvor vi i 12 timer hadde spilt kortspill i strekk. Nesten iallfall. Og det var da vi husket at 30 grader i Norge ikke var det samme som 30 grader i tropene, hvor luftfuktigheten fikk svetten til å renne i det vi forlot flyet, enda klokken var 11 på kvelden. Men klage kunne vi jo ikke!

Vi havnet dagen etter på en bitteliten øy øst for Bali, kalt Gili Trawangan. Turen over med speedbåt var kort sagt gjennomvåt, og alt vi hadde med oss av baggasje, inkludert elektrisk utstyr, fikk skylt seg godt i saltvannet.
Her er vi nå på fjerde dagen, vi lever i et paradis, og vi gjørt alt vi kan for å ikke tenke på at en hard studietid starter om bare noen få dager. Vi ligger med andre ord stort sett i vannet og snorkler. Øya er så liten at man har nådd rundt etter halvannen time rask gange. Det er en hovedgate her, hvor det løper hest med kjerre opp og ned, som eneste transport. Ellers kommer man raskt dit man vil etter to minutter på sykkelen. Vannet er asurblått, øya er omringet av koraller, og under snorklingen i dag har vi til og med fått kikket litt på havskilpadder.
Lørdag reiser vi videre, og er fremme i Brisbane sent søndag kveld. Men ennå har vi et par dager til i paradiset vårt!

(Update, fire stykk bleke kropper: Torjan og Alen, og Stian og meg.)

- Therese

Lagt inn avTherese kl. 21:52  

0 kommentarer:

Legg inn en kommentar